Receptura z daleké Arménie, kterou poslední dobou Češi a Slováci doslova milují. Lehce pikantní, voňavá směs, která nemůže chybět u žádného grilování a zvládnou ji i děti. Výborná na steaky, mletá masa, šašliky a ražničí. Zcela nadčasovou chuť vykouzlí na pečených bramborách nebo grilovaných křidélkách...
TIP OD DAVÍDKA?
Pokud chcete udělat sekanou jinak než ,,po česku" s majoránkou, česnekem a kmínem, zkuste ji s Arménskou Adžikou.
Nebo:
Na kilo kuřecích křidélek jeden malý jogurt, šťáva z jednoho citronu, malá lžička adžiky a soli podle chuti. Asi dvě hodiny marinujte a pak šup na gril nebo do trouby. Budete velmi překvapeni, jak skvěle chutná Arménská Adžika.
Dalšího nakupujícího můžete přidat kdykoli ve vyskakovacím okně po vložení zboží do košíku.
Další šufánky už se budou ukládat k novému nakupujícímu.