Toto koření použijte do gulášů, polévek, omáček nebo při výrobě klobás. Dršťková, frankfurtská, zelná polévka, segedínský, hovězí, zvěřinový či maďarský guláš, vepřová kýta na paprice atd. S tímto kořením nadchne i guláš od amatéra...Mé doporučení na chuťově vyvážený guláš. Vždy na 3 porce masa (cca 360 g) používám vrchovatou polévkovou lžíci papriky a směsi. Poměr koření a papriky. 2 díly papriky lahůdkové (sladkost a barva) 1 díl papriky uzené (kotlíková chuť) a 1 díl koření GULÁŠ na celkové dochucení. Pro docílení divoké chuti doporučuji ještě použít koření "ZVĚŘINA"
Dalšího nakupujícího můžete přidat kdykoli ve vyskakovacím okně po vložení zboží do košíku.
Další šufánky už se budou ukládat k novému nakupujícímu.