asi 1 kg vepřové plece
2 větší cibule
1 kg kysaného zelí
1 kelímek šlehačkové
1 kysané smetany
2 dcl desetistupňového piva
1 PL koření Valach nebo Guláš
2 PL Lahůdkové slovenské papriky
1 ČL koření Garlic Pepper případně Česnek granulovaný
sůl
Garlic Pepper nakoupíte zde
Valach nakoupíte zde
Paprika slovenská lahůdková nakoupíte zde
Guláš nakoupíte zde
Česnek granulovaný nakoupíte zde
Jednodušeji už to nejde.
1Maso nakrájejte na menší kostky, cibuli nakrájejte na hrubo, zelí opláchněte a pokrájejte na drobno.
2Maso, cibuli, zelí, koření, papriku a sůl smíchejte v pekáči, ve kterém budete péct.
3Vše zalijte pivem, přiklopte víkem, dejte do trouby a pečte maso do měkka.
4Když je maso měkké, vmíchejte obě smetany a nechte ještě 10 minut péct bez víka ve vyhřáté troubě.
5Podávejte s houskovým knedlíkem a dobře vychlazeným zbytkem piva.
U tohoto receptu garantuji, že budete velice překvapeni a segedínský guláš už jinak vařit nebudete!
Nakupujte v našem eshopu podle toho co máte rádi a co se chystáte vařit. Vy si nakupte suroviny, my Vám k nim dodáme koření.