JARO JE O LEHKOSTI, SVĚŽESTI A ODVÁŽNÝCH KOMBINACÍCH. A PŘESNĚ TO PŘINÁŠEJÍ DVĚ VÝRAZNÉ SMĚSI Z DÍLNY DAVÍDKOVA KOŘENÍ – GOROL A HRÁŠKOVÝ PEPŘ. OBĚ PŘEKVAPÍ SVOU SVĚŽÍ CHUTÍ A PŘINESOU DO KAŽDÉ KUCHYNĚ NOVÝ NÁDECH. KDE JE VYUŽÍT A PROČ BY VÁM ROZHODNĚ NEMĚLY CHYBĚT?
Na první pohled možná působí jako klasická bylinková směs. Ale nenechte se zmást – Gorol v sobě ukrývá kromě bylinek, česneku, cibule i sušená jablka, pomerančovou kůru a kyselkavý sumah, které jí dávají nečekaný šmrnc. Výsledkem je jemná, ale přesto výrazná chuť, která se výborně hodí do jarní kuchyně.
Barevný těstovinový salát s kuřecím masem a parmazánem
Mrkvové hranolky s Gorolskou směsí
Pečené kuře s těstovinovým salátem
Treska s krémovou citronovou omáčkou a Gorolem
Pomazánka s kozím sýrem a Gorolskou směsí
Spojení čerstvého hrášku a zeleného pepře možná nezní jako běžná kombinace, ale právě v tom je kouzlo. Hráškový pepř má jemnou, chuť a lehce nasládlý hráškový nádech, který se skvěle hodí do jarních pokrmů.
Steak z tuňáka na Hráškovém pepři se salátem Caribic
Obě směsi mají něco, co v běžných kuchyních často chybí – kombinaci tradičního a nevšedního. Přinášejí chuť jara, ale zároveň nové zážitky, které potěší jak milovníky klasiky, tak experimentátory.
Přidejte Gorol nebo Hráškový pepř do svého jarního kořenícího repertoáru a objevte nové kombinace. Vaše kuchyně bude vonět čerstvostí, bylinkami i lehkým ovocným nádechem. Využijte i 10 % slevy na tyto směsi koření spolu s dalšími.