Recepty

Vepřová panenka na Chilli pepři s fazolovými lusky

Vepřová panenka na Chilli pepři s fazolovými lusky

počet osob
4

čas přípravy
5 min. příprava
15 min. grilování
15 min. úprava zeleniny

obtížnost
jednoduché

druh jídla
Gril

Potřebujeme

4 cca 200g steaky z panenky
olivový a slunečnicový olej
koření CHILLI PEPŘ
máslo
sůl

800 g zelených fazolových lusků
100 g uzené slaniny
1 ČL FRESH GRILL
máslo

Chilli pepř nakoupíte zde
Fresh Grill nakoupíte zde

Postup přípravy

1Steaky z panenky potřete slunečnicovým olejem, položte na horký gril nebo pánev a po několika minutách maso otočte.

2V pánvi nebo ohnivzdorné misce rozpusťte máslo, přidejte koření CHILLI PEPŘ a maso tam přendejte.

3Maso nechte ještě pár minut v teplém grilu nebo troubě při teplotě cca 150 °C v máslové lázni s kořením odpočinout.

4Servírujte teplé. Přímo na talířích maso posolte, přelijte máslem s kořením a zakápněte olivovým olejem.

5Slaninu nakrájejte na kostičky. Fazolky pár minut vařte v páře nebo vařící vodě, prudce zchlaďte a pak nechte okapat.

6V pánvi vyškvařte slaninu s máslem, do horkého tuku přidejte sůl a koření FRESH GRILL. Dobře promíchejte, prohřejte a nechte odpočinout.

Skvělá příloha s panenkou je opravdová lahůdka. Vyzkoušejte a určitě si toto jídlo zamilujete.


tisk    Vytisknout recept  Sdílet

Všechny recepty s kořením Chilli pepř
Všechny recepty s kořením Fresh Grill

Zpět na začátek kuchařky
Díky cookies a práci s osobními údaji bude pro Vás prohlížení stránek ještě příjemnější!

Používáme je totiž k zajištění co možná nejlepší funkčnosti a k personalizaci obsahu našich webových stránek.

Kliknutím na tlačítko "Přijmout" souhlasíte s jejich využíváním a předáním údajů o chování na našem webu.
Více informací
cookie
cookie