4 cca 200g steaky z panenky
olivový a slunečnicový olej
koření CHILLI PEPŘ
máslo
sůl
800 g zelených fazolových lusků
100 g uzené slaniny
1 ČL FRESH GRILL
máslo
1Steaky z panenky potřete slunečnicovým olejem, položte na horký gril nebo pánev a po několika minutách maso otočte.
2V pánvi nebo ohnivzdorné misce rozpusťte máslo, přidejte koření CHILLI PEPŘ a maso tam přendejte.
3Maso nechte ještě pár minut v teplém grilu nebo troubě při teplotě cca 150 °C v máslové lázni s kořením odpočinout.
4Servírujte teplé. Přímo na talířích maso posolte, přelijte máslem s kořením a zakápněte olivovým olejem.
5Slaninu nakrájejte na kostičky. Fazolky pár minut vařte v páře nebo vařící vodě, prudce zchlaďte a pak nechte okapat.
6V pánvi vyškvařte slaninu s máslem, do horkého tuku přidejte sůl a koření FRESH GRILL. Dobře promíchejte, prohřejte a nechte odpočinout.
Skvělá příloha s panenkou je opravdová lahůdka. Vyzkoušejte a určitě si toto jídlo zamilujete.
Nakupujte v našem eshopu podle toho co máte rádi a co se chystáte vařit. Vy si nakupte suroviny, my Vám k nim dodáme koření.