Recepty

Vanilkový extrakt

Vanilkový extrakt

čas přípravy
5 min. příprava
2 měsíce macerování

obtížnost
jednoduché

druh jídla
Základní recepty

Postup přípravy

1VANILKOVÉ LUSKY rozřízněte podélně ostrým špičatým nožem.

2Připravte si uzavíratelné sklenice, vymyjte je, vložte do nich vanilkové lusky a zalijte vodkou (poměr si můžete upravit dle velikosti sklenic, na 250 ml vodky potřebujete 4 vanilkové lusky). Skleničky dobře uzavřete a protřepejte.

3Takto připravené je dejte na chladné temné místo a nechte 2 měsíce macerovat. Sklenice v průběhu neotevírejte. Každý druhý den je protřepejte.


tisk    Vytisknout recept  Sdílet

Všechny recepty s kořením Vanilkový lusk PREMIUM
Všechny recepty s kořením Vanilkový lusk KLASIK

Zpět na začátek kuchařky
Díky cookies a práci s osobními údaji bude pro Vás prohlížení stránek ještě příjemnější!

Používáme je totiž k zajištění co možná nejlepší funkčnosti a k personalizaci obsahu našich webových stránek.

Kliknutím na tlačítko "Přijmout" souhlasíte s jejich využíváním a předáním údajů o chování na našem webu.
Více informací
cookie
cookie