Na cca 2 l vaječňáku:
15 žloutků
3 PL cukru krupice
3 konzervy slazeného zahuštěného mléka (Tatra Salko)
2 konzervy neslazeného kondenzovaného mléka (Tatra Grand)
cca 1/2 l rumu
1 - 2 VANILKOVÉ LUSKY
1Žloutky vymixujte s cukrem do husté konzistence.
2Přidejte salko, neslazené mléko, zrníčka z vanilkového lusku a opět promixujte.
3Přilijte rum a důkladně promíchejte metličkou.
4Sesbírejte pěnu a dejte ji pryč. Vaječný likér přeceďte přes jemné sítko, aby se zachytaly případné kousky.
5Připravený vaječňák nalijte do čistých uzavíratelných sklenic.
Skladujte v chladu.
Nakupujte v našem eshopu podle toho co máte rádi a co se chystáte vařit. Vy si nakupte suroviny, my Vám k nim dodáme koření.