Recepty

Tortilly s tuňákem

Tortilly s tuňákem

počet osob
2

čas přípravy
15 min. příprava

obtížnost
jednoduché

druh jídla
Rychlovky

Potřebujeme

2 tortilly
1 PL másla
1/2 červené cibule nebo 1 šalotka
1 velké rajče
3 PL kukuřice z konzervy
3 PL červených fazolí z konzervy
1/2 konzervy tuňáka (90 g)
PEPŘ ČERNÝ MLETÝ
1/2 ČL KMÍNU ŘÍMSKÉHO MLETÉHO
sůl
1 PL majonézy
2 PL zakysané smetany

Pepř černý mletý nakoupíte zde
Kmín římský mletý nakoupíte zde

Postup přípravy

1Na másle orestujte cibuli (nebo šalotku). Poté přidejte na kostičky nakrájené rajče, chvilku restujte, přidejte kukuřici, fazole a tuňáka. Osolte, přidejte koření a restujte do zhoustnutí (cca 5 minut).

2Tortillu dejte na horkou pánev a nechte minutku z obou stran prohřát.

3Na tortilly dejte majonézu smíchanou se zakysanou smetanou a rozetřete. Poté na ně rovnoměrně rozprostřete hotovou směs, zabalte je a podávejte.


tisk    Vytisknout recept  Sdílet

Všechny recepty s kořením Pepř černý mletý
Všechny recepty s kořením Kmín římský mletý

Zpět na začátek kuchařky
Díky cookies a práci s osobními údaji bude pro Vás prohlížení stránek ještě příjemnější!

Používáme je totiž k zajištění co možná nejlepší funkčnosti a k personalizaci obsahu našich webových stránek.

Kliknutím na tlačítko "Přijmout" souhlasíte s jejich využíváním a předáním údajů o chování na našem webu.
Více informací
cookie
cookie