100g bryndzy
10 - 15 cherry rajčat
Červená paprika
2 lžičky tymiánu
3 stroužky česneku
rostlinný olej
sůl
PEPŘ BAREVNÝ DO MLÝNKU nebo PEPŘ TŘÍ BAREV
500g těstovin
parmazán
hrst vlašských ořechů
Tymián nakoupíte zde
Pepř barevný do mlýnků nakoupíte zde
Pepř tří barev nakoupíte zde
1Do pekáčku dejte většinu cheery rajčat (pár jich ponechte na dozdobení čerstvými rajčaty), papriku, kterou zbavíte semínek, stroužky česneku (neloupejte je!) a tymián. Vše opepřete a zakápněte trochou oleje, promíchejte a dejte péct na 200°C, dokud papriky nebudou po povrchu trochu spálené.
2Poté oloupejte papriku a česnek a vše, včetně bryndzy dejte do mixéru, kde směs rozmixujte na hladkou omáčku. Podle chuti dosolte, ale pozor, brynzda i parmazán, který přijde nahoru jsou sami o sobě slané.
3Těstoviny uvařte podle návodu na obalu al dente, promíchejte s omáčkou, posypejte parmazánem a dozdobte půlenými cheery rajčátky, čerstvými bylinkami a trochou nasekaných vlašských ořechů.
..a pusťte se do toho!:)
Nakupujte v našem eshopu podle toho co máte rádi a co se chystáte vařit. Vy si nakupte suroviny, my Vám k nim dodáme koření.