2 pl olivového oleje
2 stroužky česneku
1 čl rozmarýnu
1 a 1/2 čl šalvěje
2 čl koření Houbař
500 g lilku
50 g baby špenátu
200 g měkkého kozího sýra
sůl, pepř barevný do mlýnku nebo pepř tří barev
tagliatelle
zralá hruška
parmazán
vlašské ořechy
balzamikový ocet
olivový olej
pepř barevný do mlýnku nebo pepř tří barev , sůl
Rozmarýn celý nakoupíte zde
Šalvěj nakoupíte zde
Houbař nakoupíte zde
Pepř barevný do mlýnků nakoupíte zde
Pepř tří barev nakoupíte zde
1Uvařte těstoviny dle návodu na obalu.
2Mezitím rozehřejte ve velké pánvi olej. Nadrobno nakrájejte česnek a spolu s rozmarýnem a šalvějí ho minutku restujte, až se rozvoní.
3Lilek nakrájejte na tenká půlkolečka, přidejte do pánve, zasypte Houbařem a na střední výkon smažte dokud nezezlátne. Průběžně promíchávejte, ať se nechytne ke dnu.
4Odstavte ze sporáku, vmíchejte špenát a rozdrobený kozí sýr. Až špenát zavadne a sýr se rozpustí, podle chuti osolte a opepřete. Jestli je omáčka moc suchá, přidejte trošičku vody.
5Do omáčky zlehka vmíchejte těstoviny a servírujte s několika plátky hrušky, posypané sýrem, nasekanými ořechy, ochucené a zakápnuté trochou oleje a octa.
Dobrou chuť, stojí to za to! :)
Nakupujte v našem eshopu podle toho co máte rádi a co se chystáte vařit. Vy si nakupte suroviny, my Vám k nim dodáme koření.