300 g dobré brynzy
400 g tvrdého tvarohu
1 PL koření Gorolska směs
sůl
Trojobal:
strouhanka
vejce
mouka
olej na smažení
1Brynzu a tvaroh rozdrobte, přidejte sůl, koření a vše smíchejte.
2Z připravené hmoty udělejte placičky, obalte je v trojobalu a dejte hned na 30 minut do mrazničky.
3Brynzové placičky smažte v pánvi v horkém oleji. Finta spočívá v tom, že díky zmražení sýr "neuteče".
4Podávejte s bramborem maštěným máslem a petrželkou.
Je to jeden z mých zcela netradičních, ale zato originálních receptů. Vyzkoušejte brynzu upravenou trochu jinak.
Váš Davídek
Nakupujte v našem eshopu podle toho co máte rádi a co se chystáte vařit. Vy si nakupte suroviny, my Vám k nim dodáme koření.