2 ks přírodního tofu
1 konzerva kukuřiček v sladko-kyselém nálevu
10 cherry rajčat
2 střední mrkve
2 ČL koření NEMASO
sůl
4 PL oleje
2 PL kukuřičného škrobu
basmati rýže
3 PL másla
sůl
1Tofu si nakrájejte na kostky. Kukuřičky překrojte na 3 části, rajčata na poloviny a mrkve na tenké malé nudličky.
2Ve škrobu obalte tofu a opečte ho ze všech stran na oleji na pánvičce.
3Přidejte kukuřičky, chvíli opékejte a potom přidejte rajčata. Podlejte trochou vody. Osolte a přidejte koření NEMASO a nakonec přidejte mrkev.
4Všechno spolu chvíli duste. Mrkev by měla být křupavá, ale ne srová. Díky škrobu se vám vytvoří hustá omáčka.
Rýže
5Do hrnce dejte máslo, trochu ho opražte a přidejte basmati rýži. Chvíli opékejte a podlejte trochou vody.
6Za občasného míchání vařte rýži do měkka.
Tofu podávejte s basmati rýží a klidně posypejte jarní cibulkou.
Dobrú chuť :)
Nakupujte v našem eshopu podle toho co máte rádi a co se chystáte vařit. Vy si nakupte suroviny, my Vám k nim dodáme koření.