100g hovězí pastrami
35g raclette
dva krajíce kváskového chleba
Omáčka:
3 lžíce majonézy
1 lžíce dijónské hořčice
1/2 lžíce kopru
1 lžička citrónové šťávy
1 lžíce medu
špetka soli
1Hovězí pastrami ohřejte v páře – případně zprudka na grilu, nebo pánvi.
2Poté si připravte omáčku, tak že smícháte všechny suroviny na ni a pečlivě promícháte.
3. Mezi dva krajíce chleba dejte raclette a zaklopte. Zapečte v troubě (případně ogrilujte) tak, aby byl chleba křupavý a raclette mezi chleby rozpuštěný. Dejte krajíce od sebe a natřete dresingem, položte plátky okurek a teplé pastrami.
Dobrou chuť!
Nakupujte v našem eshopu podle toho co máte rádi a co se chystáte vařit. Vy si nakupte suroviny, my Vám k nim dodáme koření.