Na sekaný řízek:
1000g mletého masa (mix krůtího a vepřového 2/1)
200g sýr gouda
3 vejce
hrst čerstvé petržele nasekané nadrobno
4 ČL kořenÍ DĚTSKÉ BYLINKY ELIŠKA
1 sáček arašídových křupek
sůl
olej na smažení
Na trojobal:
hladká mouka
2 vejce
strouhanka
1Arašídové křupky rozbijte dlaní ruky na co nejmenší kousky.Sýr natrouhejte na hrubém struhadle,Mleté maso,ostatní suroviny a koření smichejte, dobře zapracujte a dejte do lednice alespoň na hodinu vychladit.
2Z vypracované směsi vytvořte karbenátky a obalte je v trojobale. Hladká mouka, vejce a nakonec strouhanka.
3Předehřejte troubu na 150°C. nejprve do Sekané řízky do zlatova usmažte na oleji a pak je 10 minut nechte dojit v troubě.
Toto je vlastní originální recept naší 6 leté Elišky.Prostě smíchala vše co má ráda a vzniklo z toho velice zajímavé a chutné jídlo.Vyzkoušejte i Vy i klidně ve vlastním pojetí.
Fantazii v kuchyni se meze nekladou.
Dobrou chuť přeje Eliška
Nakupujte v našem eshopu podle toho co máte rádi a co se chystáte vařit. Vy si nakupte suroviny, my Vám k nim dodáme koření.