4 steaky z krkovice
slunečnicový olej
koření GARLIC PEPPER
2 cibule
anglická nebo oravská slanina
máslo
sůl
1Steaky potřete slunečnicovým olejem, položte na horký gril a po několika minutách steaky otočte.
2V pánvi nebo ohnivzdorné misce rozpusťte máslo, přidejte koření a vložte maso.
3Krkovici nechte ještě pár minut v teplém grilu v máslové lázni s kořením odpočinout.
4Cibuli nasekejte na hrubo, slaninu na tenké nudličky. Dejte do ohnivzdorné misky a vložte na 10 minut do horkého grilu.
5Steaky posolte a na maso položte grilovanou cibuli a slaninu.
Osvědčený francouzský způsob úpravy masa, ryb i zeleniny. Žádné marinování, připečené koření a kapající olej. Upraví tepelně surovinu, pak dochutí kořením a zjemní máslem nebo Ghí. Jednodušeji už to nejde a výsledek je nezapomenutelný.
Líbí se vám náš recept? Vyzkoušejte ho. Líbí se vám náš program "VAŘTE PODLE KOŘENÍ"? Vyzkoušejte ho. Nemáte doma ještě naše koření? Pozorně si náš ESHOP projděte a objednejte si ho. Jste s námi spokojeni? Dejte nám to vědět. Nevíte jak? Napište nám nebo jen naše recepty "SDÍLEJTE". Děkujeme.
Nakupujte v našem eshopu podle toho co máte rádi a co se chystáte vařit. Vy si nakupte suroviny, my Vám k nim dodáme koření.