1 kg vepřové plece
1 PL směsi TRHANÁ & SUŠENÁ MASA
1 ČL GARLIC PEPPER
2 PL GRANULOVANÉ CIBULE
6 PL slunečnicového oleje
6 PL černého piva
hrubozrnná sůl
chleba na topinky
kyselé okurky
plnotučná hořčice
2 červené cibule
černé pivo
1/2 ČL směsi AMERIKA
Trhaná & sušená masa nakoupíte zde
Garlic Pepper nakoupíte zde
Cibule granulovaná nakoupíte zde
Amerika nakoupíte zde
DEN PRVNÍ
1Maso očistěte od blan a připravte si marinádu. Všechno koření, olej, pivo, trochu soli a cibuli smíchejte a dejte do uzavíratelného sáčku i s masem. Marinádu do masa dobře vetřete, uzavřete sáček a vložte do lednice.
DEN DRUHÝ
1Maso dejte na plech, přelijte marinádou, podlijte 1 dcl černého piva a pomalu pečte přiklopené víkem při teplotě 125 °C cca 4,5 hodiny, dokud se maso nerozpadá. Každou hodinu ho jednou přelijte výpekem.
2Když je maso zcela měkké, dvěma vidličkami ho roztrhejte na menší kusy. Promíchejte s výpekem a ještě nechte bez víka v troubě cca 20 minut dopéct.
3Na suché pánvi opečte chleba a topinky potřete hořčicí. Okurky nakrájejte na plátky.
4Cibuli nakrájejte na kolečka a dejte restovat na kapku oleje. Po 5 minutách přilijte 1 dcl černého piva a nechte ho odpařit. Celý proces zopakujte alespoň 3, dokud vám cibule nezačne karamelizovat. Přisypejte směs AMERIKA, promíchejte, nechte chvíli vychladnout a začněte vrstvit. První vrstva na topince je zkaramelizovaná cibule, následuje nakrájená kyselá okurka a nakonec velká porce trhaného masa.
Přijde návštěva? Chystá se vydatná večeře nebo třeba noční party? Tam se toto jídlo skvěle hodí. Naučte se trhaná masa a jeďte s námi na vlně street foodu.
Dobrou chuť přeje Davídek!
Chcete vyzkoušet tuto novou směs koření? Nakupujte vašim známým a přátelům koření vy, přímo na jméno, a v rámci našeho bonusového systému od nás máte na výběr letošní novinky na testování zcela ZDARMA. Navíc při společném nákupu PRO VÍCE OSOB od nás máte v 99 % také POŠTOVNÉ ZCELA ZDARMA!
Nakupujte v našem eshopu podle toho co máte rádi a co se chystáte vařit. Vy si nakupte suroviny, my Vám k nim dodáme koření.