Recepty

Salát s kachním masem a granátovým jablkem

Salát s kachním masem a granátovým jablkem

počet osob
2

čas přípravy
60 min. příprava

obtížnost
jednoduché

druh jídla
Drůbež

Potřebujeme

půl hlávky ledového salátu
1 granátové jablko
1 avokádo
3 rajčata
2 pečená kachní prsa (kuřecí prsa)
sůl
hoblinky parmezánu

Na dresing
7 PL olivového oleje
6 PL pomerančové šťávy
koření Francouzské bylinky


Francouzské bylinky nakoupíte zde
Řecké bylinky nakoupíte zde

Postup přípravy

1Nejprve si salát očistíte, osušíte a natrháte na kousky.

2Dále přidáte nakrájené avokádo, rajčata a granátové jablko.

3Pečená kachní (kuřecí) prsa natrháte na malé kousky a přimícháte do salátu. Recept na pečenou kachnu najdete TADY.

4Salát dochutíte hoblinkami parmezánu a dresingem (olivový olej, pomerančová šťáva, Francouzské bylinky).

Přejeme vám dobrou chuť!


tisk    Vytisknout recept  Sdílet

Všechny recepty s kořením Francouzské bylinky
Všechny recepty s kořením Řecké bylinky

Zpět na začátek kuchařky
Díky cookies a práci s osobními údaji bude pro Vás prohlížení stránek ještě příjemnější!

Používáme je totiž k zajištění co možná nejlepší funkčnosti a k personalizaci obsahu našich webových stránek.

Kliknutím na tlačítko "Přijmout" souhlasíte s jejich využíváním a předáním údajů o chování na našem webu.
Více informací
cookie
cookie