Recepty

Rozpečené bagety s česnekovým máslem a provensálskými bylinkami

Rozpečené bagety s česnekovým máslem a provensálskými bylinkami

počet osob
4

čas přípravy
10 min. příprava

obtížnost
jednoduché

druh jídla
Pečivo

Potřebujeme

4 francouzské bagety
110 g másla
3 stroužky česneku
1 menší ČL koření PROVENSAL
špetka soli

Provensal nakoupíte zde

Postup přípravy

1Troubu předehřejte na 180 °C.

2. Máslo utřete s prolisovaným česnekem, solí a kořením PROVENSAL.

3Bagety nakrájejte na asi 1 cm silné plátky, ale nedokrajujte je úplně – bageta musí držet pohromadě.

4Ochuceným máslem promažte jednotlivé plátky, bagetu položte na plech vyložený pečícím papírem nebo na rošt a dejte na 8 minut péct.

5Po vyndání z trouby ihned podávejte – bageta je nejlepší ještě teplá.


tisk    Vytisknout recept  Sdílet

Všechny recepty s kořením Provensal

Zpět na začátek kuchařky
Díky cookies a práci s osobními údaji bude pro Vás prohlížení stránek ještě příjemnější!

Používáme je totiž k zajištění co možná nejlepší funkčnosti a k personalizaci obsahu našich webových stránek.

Kliknutím na tlačítko "Přijmout" souhlasíte s jejich využíváním a předáním údajů o chování na našem webu.
Více informací
cookie
cookie