1 kg drůbežích nebo vepřových jater (pečienky)
3 větší cibule
1 lžíce sádla nebo slunečnicového oleje
solamyl na zahuštění
voda na podlití
1 lžička koření Valach, Garlic Pepper, Majoránka nebo Staročech
sůl
Garlic Pepper nakoupíte zde
Majoránka nakoupíte zde
Staročech nakoupíte zde
Valach nakoupíte zde
1Na sádle nebo oleji orestujete nahrubo nasekanou cibuli.
2Na ní zatáhněte na menší kousky nakrájená játra a poduste do poloměkka.
3Pak přidáte všechno koření, podlijete trochou vody a dusíte do měkka.
4Na závěr dohustíte solamylem nebo strouhaným bramborem, dochutíte majoránkou a solí.
5Podávejte s rýží nebo čerstvým chlebem.
Nakupujte v našem eshopu podle toho co máte rádi a co se chystáte vařit. Vy si nakupte suroviny, my Vám k nim dodáme koření.