4 pštrosí steaky (prsa nebo stehno)
olivový a slunečnicový olej
1 ČL koření TYMIÁN
kousek másla
sůl
špetka koření PEPŘ BAREVNÝ DO MLÝNKU nebo PEPŘ TŘÍ BAREV
Tymián nakoupíte zde
Pepř barevný do mlýnků nakoupíte zde
Pepř tří barev nakoupíte zde
1Steaky potřete slunečnicovým olejem, položte na horký gril nebo pánev a po 3 minutách steaky otočte.
2V pánvi nebo ohnivzdorné misce rozpusťte máslo, přidejte TYMIÁN a přidejte tam maso.
3V teplém grilu nechte steaky ještě pár minut odpočinout v máslové lázni s kořením.
4Servírujte teplé. Maso by mělo být červené nebo narůžovělé. Přímo na talířích steaky posolte, přelijte máslem s kořením a zakápněte olivovým olejem.
Osvědčený francouzský způsob úpravy masa, ryb i zeleniny. Žádné marinování, připečené koření a kapající olej. Upraví tepelně surovinu, pak dochutí kořením a zjemní máslem nebo Ghí. Jednodušeji už to nejde a výsledek je nezapomenutelný.
Nakupujte v našem eshopu podle toho co máte rádi a co se chystáte vařit. Vy si nakupte suroviny, my Vám k nim dodáme koření.