150 g uvařených bílých máslových fazolí
100 g sušených rajčat v oleji
1 lžíce paprikových floků
3 lžíce slunečnicových semínek
šťáva z ½ citronu
2 lžičky balsamika
1 ½ lžičky soli
1 lžička čerstvě mletého pepře do mlýnku nebo pepř tří barev
2 lžičky tymiánu
1 lžička koření za' atar
1 lžička cayenského chilli
4 - 5 lžic oleje z rajčat
2 lžičky javorového sirupu
pár lžic vody, podle potřeby
Paprikové floky červené nakoupíte zde
Pepř barevný do mlýnků nakoupíte zde
Tymián nakoupíte zde
Chilli cayenské nakoupíte zde
Pepř tří barev nakoupíte zde
1. Všechny suroviny dejte do mixéru a mixujte, dokud není směs hladká. Podle potřeby po troškách přidávejte vodu.
2Ochutnejte a případně dochuťte dalším kořením, solí nebo pepřem.
3. Pomazánku přemístěte do uzavíratelné skleničky a skladujte v lednici, vydrží asi týden.
Mňam!
Nakupujte v našem eshopu podle toho co máte rádi a co se chystáte vařit. Vy si nakupte suroviny, my Vám k nim dodáme koření.