Recepty

Pomazánka bulharka

Pomazánka bulharka

počet osob
4

čas přípravy
20 min. příprava

obtížnost
jednoduché

druh jídla
Pomazánky

Potřebujeme

1 menší bramboru
100 g rajčatového protlaku
280 g hovězího masa
100 g majonézy
1 střední cibuli
100 g sterilovaných okurek
1 ČL hořčice
špetku CHILLI MLETÉHO
špetku PEPŘE BAREVNÉHO DO MLÝNKU nebo PEPŘ TŘÍ BAREV
sůl



Chilli mleté nakoupíte zde
Pepř barevný do mlýnků nakoupíte zde
Pepř tří barev nakoupíte zde

Postup přípravy

1Uvařte hovězí maso a bramboru do měkka, nechte vychladnout a pomelte.

2Přidejte najemno nakrájenou cibuli, nastrouhané sterilované okurky a ostatní suroviny.

3Dochuťte MLETÝM CHILLI, PEPŘEM a podle potřeby osolte.

Pomazánku podávejte s čerstvým pečivem nebo topinkami. Přejeme vám dobrou chuť. :)


tisk    Vytisknout recept  Sdílet

Všechny recepty s kořením Chilli mleté
Všechny recepty s kořením Pepř barevný do mlýnků
Všechny recepty s kořením Pepř tří barev

Zpět na začátek kuchařky
Díky cookies a práci s osobními údaji bude pro Vás prohlížení stránek ještě příjemnější!

Používáme je totiž k zajištění co možná nejlepší funkčnosti a k personalizaci obsahu našich webových stránek.

Kliknutím na tlačítko "Přijmout" souhlasíte s jejich využíváním a předáním údajů o chování na našem webu.
Více informací
cookie
cookie