Recepty

Pikantní pečený losos na ghí s Bulharskem

Pikantní pečený losos na ghí s Bulharskem

počet osob
4

čas přípravy
30 min. příprava

obtížnost
0

druh jídla
Ájurvédská kuchyně

Potřebujeme

1 filet z lososa (cca 900 g)
sůl
1 ČL koření Bulharsko
špetka cayenského chilli
ghí

Bulharsko nakoupíte zde
Chilli cayenské nakoupíte zde

Postup přípravy

1Troubu předehřejte na 180 °C.

2Pokud v mase zbyly nějaké kosti, vytáhněte je pomocí pinzety.

3Lososa položte na plech vyložený pečícím papírem. Rybu osolte, posypejte Bulharskem a chilli a položte na ni ghí.

4Pečte v předehřáté troubě dorůžova (asi 20 - 25 minut).


tisk    Vytisknout recept  Sdílet

Všechny recepty s kořením Bulharsko
Všechny recepty s kořením Chilli cayenské

Zpět na začátek kuchařky
Díky cookies a práci s osobními údaji bude pro Vás prohlížení stránek ještě příjemnější!

Používáme je totiž k zajištění co možná nejlepší funkčnosti a k personalizaci obsahu našich webových stránek.

Kliknutím na tlačítko "Přijmout" souhlasíte s jejich využíváním a předáním údajů o chování na našem webu.
Více informací
cookie
cookie