200 g vepřové krkovice
1 cibule
1 stroužek česneku
1 PL koření Dětské kmínové koření
6 středních brambor
100 ml mléka
1 PL másla
sůl
1Troubu předehřejte na 200 stupňů celsia.
2Cibuli nakrájejte na drobno a dejte na dno pekáče. Maso nakrájejte na kostky a položte na cibuli.
3Maso nasolte a okořeňte. Mírně podlijte vodou a pečtě zhruba 40 - 50 minut. Maso musí měkké a zároveň zlatavé.
4Mezitím oškrábejte, nakrájejte a uvařte brambory.
5Maso průběžně přelévejte výpekem. 10 minut před koncem prolistujte česnek, smíchejte se solí a maso tím potřete.
6Hotové brambory našťouchejte s máslem, solí a mlékem a poté došlehejte šlehačem do hladka.
Nakupujte v našem eshopu podle toho co máte rádi a co se chystáte vařit. Vy si nakupte suroviny, my Vám k nim dodáme koření.