Recepty

Obložený chléb s kozím sýrem a višňovým rozvarem

Obložený chléb s kozím sýrem a višňovým rozvarem

počet osob
2

čas přípravy
10 min. příprava

obtížnost
jednoduché

druh jídla
Snídaně & Svačinky

Potřebujeme

150g kozího sýra
4- 5 lžic višňového rozvaru (marmelády)
2 velké hrsti baby špenátu
hrst čerstvých mátových lístků
hrst vylouskaných vlašských ořechů
dobrý chleba
pepř barevný do mlýnku nebo pepř tří barev
olivový olej

Pepř barevný do mlýnků nakoupíte zde
Pepř tří barev nakoupíte zde

Postup přípravy

1Dobrý chléb, nejlépe domácí nakrájejte na krajíce. Ty potřete bohatě kozím sýrem. Na kozí sýr naskládejte po celém povrchu špenátové lístky a mátu. Višňový rozvar, který přijde na řadu nyní, lístky pěkně přitlačí, aby nepadaly. 

2Ořechová jádra nasekejte nahrubo a posypte jimi chleby. Trochu oříšky zatlačte rukou do rozvaru, aby se vše snáz jedlo a nepadalo pryč (byla by to škoda! :) ) 

3Na závěr chleby ještě popřete čerstvě namletým pepřem a zakápněte olivovým olejem.

No a teď už hurá do toho!


tisk    Vytisknout recept  Sdílet

Všechny recepty s kořením Pepř barevný do mlýnků
Všechny recepty s kořením Pepř tří barev

Zpět na začátek kuchařky
Díky cookies a práci s osobními údaji bude pro Vás prohlížení stránek ještě příjemnější!

Používáme je totiž k zajištění co možná nejlepší funkčnosti a k personalizaci obsahu našich webových stránek.

Kliknutím na tlačítko "Přijmout" souhlasíte s jejich využíváním a předáním údajů o chování na našem webu.
Více informací
cookie
cookie