1 kg kuřecích prsou
4 malé cibule
2 vejce
4 PL oleje
4 PL bramborového škrobu (solamyl)
1 PL sójové omáčky
2 PL worcestrové omáčky
1 ČL soli
1 ČL KARI ASIA nebo KARI THAJSKO (dle chuti)
1 ČL PEPŘE ČERNÉHO MLETÉHO
1 ČL PAPRIKY SLOVENSKÉ LAHŮDKOVÉ
Kari Asia nakoupíte zde
Kari Thajsko nakoupíte zde
Pepř černý mletý nakoupíte zde
Paprika slovenská lahůdková nakoupíte zde
1Kuřecí prsa nakrájejte na menší nudličky, cibuli na tenká půlkolečka.
2Ve větší míse smíchejte maso, cibuli, vejce, olej, solamyl, worcestrovou omáčku, sůl a koření a důkladně promíchejte. Pro pikantnější variantu zvolte KARI THAJSKO, které obsahuje méně kurkumy a více chilli. Mísu zkryjte potravinářskou fólií a nechte odležet (ideálně přes noc).
3Připravenou směs orestujte na pánvi dozlatova (nemusíte už přidávat olej, případně jen trošku).
4Podávejte s rýží.
Nakupujte v našem eshopu podle toho co máte rádi a co se chystáte vařit. Vy si nakupte suroviny, my Vám k nim dodáme koření.