maso na gril jaké máte radi
my použili hovězí roštěnec a krůtí prsa
máslo
Garlic Pepper
Orange Pepper
slunečnicový a olivový olej
sůl
Garlic Pepper nakoupíte zde
Orange Pepper nakoupíte zde
To nejlepší na gril nakoupíte zde
1Steaky potřete slunečnicovým olejem, položte na horký gril a po několika minutách steaky otočte.
2V pánvích nebo ohnivzdorné misce rozpusťte máslo a přidejte koření a maso tam přendejte.
3Maso nechte ještě pár minut v teplém grilu v máslové lázni s kořením odpočinout.
4Servírujte teplé. Přímo na talířích steaky posolte, přelejte máslem s kořením a zakápněte olivovým olejem.
Osvědčený francouzský způsob úpravy masa, ryb i zeleniny. Žádné marinování, připečené koření a kapající olej. Upraví tepelně surovinu, pak dochutí kořením a zjemní máslem nebo Ghí. Jednodušeji už to nejde a výsledek je nezapomenutelný.
Líbí se vám náš recept? Vyzkoušejte ho. Líbí se vám náš program "VAŘTE PODLE KOŘENÍ"? Vyzkoušejte ho. Nemáte doma ještě naše koření? Pozorně si náš ESHOP projděte a objednejte si ho. Jste s námi spokojeni? Dejte nám to vědět. Nevíte jak? Napište nám nebo jen naše recepty "SDÍLEJTE". Děkujeme.
Nakupujte v našem eshopu podle toho co máte rádi a co se chystáte vařit. Vy si nakupte suroviny, my Vám k nim dodáme koření.