1 velkou červenou papriku
1 zelenou papriku
2 cibule
300 g tempehu
2 rajčata
2 stroužky česneku
1 PL rajčatového protlaku
0,5 l zeleninového vývaru
1 PL koření VEGE TRADICE
1 PL koření PAPRIKA SLOVENSKÁ LAHŮDKOVÁ
Sůl dle chuti
Pepř dle chuti
Olej
Vege - tradice nakoupíte zde
Paprika slovenská lahůdková nakoupíte zde
1Tempeh nakrájejte na kostky a opečte je na trošce oleje. Dejte stranou.
2Do pánve přidejte olej a orestujte na něm cibule do zlatova. Přidejte koření, česnek krátce promíchejte a vsypte proužky paprik. Restujte 5 minut.
3Vmíchejte rajčatový protlak, rajčata, ochuťte solí a pepřem. Zalijte vývarem a nechte mírně pozvolna vařit pod pokličkou asi 30 minut , až omáčka přirozeně zhoustne a bude intenzivní.
4Na závěr dolaďte chuť podle představ. Podávejte s tarhoňou, rýží, malými nočky nebo chlebovými plackami.
Nakupujte v našem eshopu podle toho co máte rádi a co se chystáte vařit. Vy si nakupte suroviny, my Vám k nim dodáme koření.