Recepty

🇮🇹 Kuřecí steaky na francouzských bylinkách s grilovanými rajčaty po Italsku

 Kuřecí steaky na francouzských bylinkách s grilovanými rajčaty po Italsku

počet osob
4

čas přípravy
5 min. příprava
10 minut grilování
5 minut odpočívaní masa

obtížnost
jednoduché

druh jídla
Steaky

Potřebujeme

4 kuřecí steaky (nejlépe prsa)
olivový a slunečnicový olej
koření FRANCOUZSKÉ BYLINKY
koření ITALSKÉ BYLINKY
máslo
sůl
4 trsy cherry nebo keříčkových rajčátek

Francouzské bylinky nakoupíte zde
Italské bylinky nakoupíte zde

Postup přípravy

1Steaky potřete slunečnicovým olejem, položte na horký gril a po několika minutách steaky otočte. Rajčata pokapejte slunečnicovým olejem a také dejte na gril.

2V pánvi nebo ohnivzdorné misce rozpusťte máslo a přidejte koření FRANCOUZSKÉ BYLINKY a maso tam přendejte.

3Steaky nechte ještě pár minut v teplém grilu v máslové lázni s kořením odpočinout.

4Smichejte olivový olej s kořením ITALSKÉ BYLINKY a na talíři pokapejte touto směsí ugrilovaná rajčata.

5Servírujte teplé. A až na talířích.steaky posolte, přelejte máslem s kořením a zakápněte olivovým olejem.

Osvědčený francouzský způsob úpravy masa, ryb i zeleniny. Žádné marinování, připečené koření a kapající olej. Upraví tepelně surovinu, pak dochutí kořením a zjemní máslem nebo Ghí. Jednodušeji už to nejde a výsledek je nezapomenutelný.


tisk    Vytisknout recept  Sdílet

Všechny recepty s kořením Francouzské bylinky
Všechny recepty s kořením Italské bylinky

Zpět na začátek kuchařky
Díky cookies a práci s osobními údaji bude pro Vás prohlížení stránek ještě příjemnější!

Používáme je totiž k zajištění co možná nejlepší funkčnosti a k personalizaci obsahu našich webových stránek.

Kliknutím na tlačítko "Přijmout" souhlasíte s jejich využíváním a předáním údajů o chování na našem webu.
Více informací
cookie
cookie