4 kuřecí steaky (nejlépe prsa)
olivový a slunečnicový olej
koření FRANCOUZSKÉ BYLINKY
koření ITALSKÉ BYLINKY
máslo
sůl
4 trsy cherry nebo keříčkových rajčátek
Francouzské bylinky nakoupíte zde
Italské bylinky nakoupíte zde
1Steaky potřete slunečnicovým olejem, položte na horký gril a po několika minutách steaky otočte. Rajčata pokapejte slunečnicovým olejem a také dejte na gril.
2V pánvi nebo ohnivzdorné misce rozpusťte máslo a přidejte koření FRANCOUZSKÉ BYLINKY a maso tam přendejte.
3Steaky nechte ještě pár minut v teplém grilu v máslové lázni s kořením odpočinout.
4Smichejte olivový olej s kořením ITALSKÉ BYLINKY a na talíři pokapejte touto směsí ugrilovaná rajčata.
5Servírujte teplé. A až na talířích.steaky posolte, přelejte máslem s kořením a zakápněte olivovým olejem.
Osvědčený francouzský způsob úpravy masa, ryb i zeleniny. Žádné marinování, připečené koření a kapající olej. Upraví tepelně surovinu, pak dochutí kořením a zjemní máslem nebo Ghí. Jednodušeji už to nejde a výsledek je nezapomenutelný.
Nakupujte v našem eshopu podle toho co máte rádi a co se chystáte vařit. Vy si nakupte suroviny, my Vám k nim dodáme koření.