1 kg kuřecích křidélek
2 PL koření PIKANTNÍ MARINÁDY (ostrá verze)
2 PL koření NEPIKANTNÍ MARINÁDY (jemná verze)
1 ČL GRANULOVANÝ ČESNEK nebo 2 stroužky česneku
šťáva z 1 citronu
2 malé bílé jogurty
kousek másla
1 PL MEDU
sůl
Pikantní marinády nakoupíte zde
Česnek granulovaný nakoupíte zde
Nepikantní marinády nakoupíte zde
1Smíchejte jogurt, koření, sůl, citronovou šťávu a vše dobře promíchejte. Do marinády vložte křidélka. Nechte marinovat cca 4 hodiny, nejlépe však přes noc.
2Troubu rozehřejte na 180 °C. Křidélka opláchněte, potřete olejem a rozložte na plech. Pečte asi 30 minut ve vyhřáté troubě, jednou křidélka otočte.
3Rozpusťte máslo v pánvi a přidejte med, špetku koření PIKANTNÍ MARINÁDY a nechte na pánvi zpěnit. Připravenou glazurou potřete křidélka a posledních 15 minut je v troubě pečte s programem "GRIL".
Podávejte s dipy a grilovanou bagetou.
Nakupujte v našem eshopu podle toho co máte rádi a co se chystáte vařit. Vy si nakupte suroviny, my Vám k nim dodáme koření.