2 větší kuřecí prsa
1 balení čerstvých fazolových lusků
200 g anglické slaniny
3 stroužky česneku
8 středně velkých brambor
sádlo na restování
50 g másla
1 PL rostlinného oleje
1 PL koření FRESH GRILL
1 ČL koření ŘECKÉ BYLINKY
1 ČL koření GARLIC PEPPER
Sůl
Fresh Grill nakoupíte zde
Řecké bylinky nakoupíte zde
Garlic Pepper nakoupíte zde
1Předehřejte troubu na 200 stupňů. Brambory důkladně omyjte, neloupejte, nakrájejte na měsíčky.
2Brambory dejte do mísy, nalejte olej, nasypejte koření Řecké bylinky a sůl. Vše promíchejte a nasypejte na plech. Pečte do zlatova zhruba 30 minut. V průběhu pečení brambory na plechu jednou promíchejte.
3Fazolky omyjte, odřezejte kraje a překrojte na půlky. Povařte ve vroucí vodě zhruba 5 minut, aby jemně změkly.
4Nakrájejte slaninu na drobno, rozmělněte česnek.
5Na velké rozpálené pánvi rozpusťte sádlo a restujte slaninu. Nasypejte koření Garlic Pepper a restujte do zlatova. Důkladně zceďte povařené fazolky a vsypejte je na pánev na slaninu. Přidejte česnek a sůl. Restujte vše společně do měkka zhruba 10 minut.
6Kuřecí prsa omyjte, osušte, očistěte. Rozpůlte je, aby vznikly 4 steaky. Potřete rukama jemně rostlinným olejem a orestujte na konktaktním nebo klasickém grilu. Kuřecímu masu stačí v kontaktním grilu maximálně 10 minut.
7Na pánvičce rozpusťte máslo, nasypejte do něj koření Fresh Grill. Hotové steaky v bylinkovém másle prohoďte a nechte ještě minutku dotáhnout na velmi mírném plameni. Po máslové lázni steaky osolte.
Dobrou chuť.
Nakupujte v našem eshopu podle toho co máte rádi a co se chystáte vařit. Vy si nakupte suroviny, my Vám k nim dodáme koření.