250 g krevet (nejlépe chlazených)
hrst petrželky
6 snítek bazalky
4 lžíce olivového oleje
4 stroužky česneku
100 ml bílého vína
sůl
koření Lemon Pepper
10 cherry rajčat
koření Francouzská směs Žanet
Lemon Pepper nakoupíte zde
Francouzská směs Žanet nakoupíte zde
1Krevety očistěte a promíchejte je s jemně nasekanou petrželkou, bazalkou, dvěma lžícemi olivového oleje a česnekem nakrájeným na plátky.
2Krevety nechte půl hodiny odležet v lednici.
3Dvě zbývající lžíce oleje zahřejte na rozpálené pánvi. Poté na pánev rozložte krevety a opečte je z obou stran (cca 3 min. z každé strany).
4Přidejte víno, rajčata, sůl, koření a ještě asi 3 až 4 minuty poduste.
5Hotové krevety podávejte s čerstvým bílým pečivem (například s francouzskou bagetou).
Líbí se vám náš recept? Vyzkoušejte ho. Líbí se vám náš program "VAŘTE PODLE KOŘENÍ"? Vyzkoušejte ho. Jste s námi spokojeni? Dejte nám to vědét. Nevíte jak? Napište nám nebo jen naše recepty "SDÍLEJTE". Nemáte doma ještě naše koření? Pozorně si náš ESHOP projděte a objednejte si ho. Děkujeme
Nakupujte v našem eshopu podle toho co máte rádi a co se chystáte vařit. Vy si nakupte suroviny, my Vám k nim dodáme koření.