Na grilované krevety:
cca 400 g předvařených krevet
3 stroužky česneku
3 lžíce olivový olej
hrst hladkolisté petrželky
sůl
Na salsu:
půlka ananasu
1 červená cibule
půl svazku koriandru
1 lžíce limetkové štávy
sůl
cayenský pepř podle chuti
1Krevety opláchněte, osušte a napíchejte po pěti kusech na špejle.
2Do misky si prolisujte česnek, přidejte olivový olej a nasekanou petrželku. Vše promíchejte. Krevety lehce posolte a promíchejte s olejovou směsí. Poté nechte odležet cca hodinu v lednici.
3Mezitím si připravte salsu. Z ananasu vykrojte tvrdý střed a zbylou dužinu nakrájejte na malé kostičky. Červenou cibuli i koriandr nakrájejte na jemno. Vše zamíchejte a přidejte limetkovou štávu, cayenský pepř a sůl podle své chuti.
4Vkládejte krevety na dobře rozpálený gril a grilujte lehce do zlatova cca 4 minuty z každé strany. Podávejte ještě teplé.
Nakupujte v našem eshopu podle toho co máte rádi a co se chystáte vařit. Vy si nakupte suroviny, my Vám k nim dodáme koření.