1/2 hrušky
1 plátek másla tlustý asi 3 mm
1/2 lžíce Koření na perníčky
1 lžička krupicového cukru
1Hrušku nakrájejte na 3 - 5 mm plátky.
2Na pánvi rozehřejte máslo a začněte na něm smažit hrušky. Udržujte si střední plamen, aby se vám nepřipálily.
3Zasypte je rovnoměrně cukrem a kořením, obraťte a osmažte i z druhé strany.
4Poté pánev sundejte z plotny a nechte hrušky ještě chvíli pomazlit se s máslem bez přídavného tepla.
Hrušky podávejte samotné, jako dezert, nebo jimi ozdobte moučník, případně se hodí jako doplněk do různých bowlů.
Dobrou chuť :)
Nakupujte v našem eshopu podle toho co máte rádi a co se chystáte vařit. Vy si nakupte suroviny, my Vám k nim dodáme koření.