Recepty

Kořeněné kešu oříšky

Kořeněné kešu oříšky

počet osob
4

čas přípravy
10 min. příprava
15 - 20 minut Pečení

obtížnost
jednoduché

druh jídla
Rychlovky

Potřebujeme

150 g přírodních kešu oříšků
1 lžíce slunečnicového oleje
1 lžička tekutého medu
1 lžička soli
1 lžička Garam Masaly
1 lžička sladké papriky
špetka cayenského chilli (nemusí být)

Garam masala nakoupíte zde
Chilli cayenské nakoupíte zde
Paprika slovenská lahůdková nakoupíte zde

Postup přípravy

1Troubu předehřejte na 170°C.

2Smíchejte olej, med, koření a pečlivě promíchejte v kompaktní pastu. Tou poté obalte oříšky.

3Pečte 15 - 20 minut, dokud nezezlátnou, občas je během pečení na plechu promíchejte.

Před jídlem je nechte úplně vychladnout. Uchovávejte je ve vzduchotěsné dóze, aby neztratily svou křupavost.


tisk    Vytisknout recept  Sdílet

Všechny recepty s kořením Garam masala
Všechny recepty s kořením Chilli cayenské
Všechny recepty s kořením Paprika slovenská lahůdková

Zpět na začátek kuchařky
Díky cookies a práci s osobními údaji bude pro Vás prohlížení stránek ještě příjemnější!

Používáme je totiž k zajištění co možná nejlepší funkčnosti a k personalizaci obsahu našich webových stránek.

Kliknutím na tlačítko "Přijmout" souhlasíte s jejich využíváním a předáním údajů o chování na našem webu.
Více informací
cookie
cookie