špetka koření HARISSA
sůl
4 PL SLOVENSKÉ LAHŮDKOVÉ PAPRIKY
1 PL GRANULOVANÉHO ČESNEKU
4 PL hladké mouky
1 PL DRCENÉHO KMÍNU
1 kg naporcovaného kapra (bez kůže)
Harissa nakoupíte zde
Paprika slovenská lahůdková nakoupíte zde
Česnek granulovaný nakoupíte zde
Kmín český drcený nakoupíte zde
1Jednotlivé kousky kapra osolte a okořeňte směsí HARISSA.
2Vytvořte paprikovou mouku tak, že smícháte dohromady PAPRIKU, ČESNEK, KMÍN a mouku.
3Kousky kapra obalte v paprikové mouce.
4Smažte na rozpáleném oleji. Po půl minutě lehce ztlumte. Po zčervenání otočte. Smažte ze všech stran.
Podávejte s čerstvým chlebem.
Nakupujte v našem eshopu podle toho co máte rádi a co se chystáte vařit. Vy si nakupte suroviny, my Vám k nim dodáme koření.