Recepty

Játra na divoko s rýží

Játra na divoko s rýží

počet osob
4

čas přípravy
10 min. příprava
40 min. vaření

obtížnost
jednoduché

druh jídla
Česko

Potřebujeme

1 kg vepřových nebo hovězích jater
3 větší cibule
1 PL sádla
solamyl na zahuštění
voda na podlití
2 ČL směsi DIVOČINA
1 ČL směsi GARLIC PEPPER
1 PL UZENÉ PAPRIKY

Divočina nakoupíte zde
Garlic Pepper nakoupíte zde
Paprika uzená nakoupíte zde

Postup přípravy

1Na sádle orestujte nahrubo nasekanou cibuli.

2Na ní zatáhněte na menší kousky nakrájená játra.

3Pak přidejte všechno koření. Podlijte trochou vody a duste do měkka.

4Na závěr zahustěte solamylem nebo strouhaným bramborem a dochuťte solí.

5Podávejte s rýží nebo čerstvým chlebem.

Prosté, jednoduché a skvělé.

Dobrou chuť přeje Davídek


tisk    Vytisknout recept  Sdílet

Všechny recepty s kořením Divočina
Všechny recepty s kořením Garlic Pepper
Všechny recepty s kořením Paprika uzená

Zpět na začátek kuchařky
Díky cookies a práci s osobními údaji bude pro Vás prohlížení stránek ještě příjemnější!

Používáme je totiž k zajištění co možná nejlepší funkčnosti a k personalizaci obsahu našich webových stránek.

Kliknutím na tlačítko "Přijmout" souhlasíte s jejich využíváním a předáním údajů o chování na našem webu.
Více informací
cookie
cookie