1 kg vepřových nebo hovězích jater
3 větší cibule
1 PL sádla
solamyl na zahuštění
voda na podlití
2 ČL směsi DIVOČINA
1 ČL směsi GARLIC PEPPER
1 PL UZENÉ PAPRIKY
Divočina nakoupíte zde
Garlic Pepper nakoupíte zde
Paprika uzená nakoupíte zde
1Na sádle orestujte nahrubo nasekanou cibuli.
2Na ní zatáhněte na menší kousky nakrájená játra.
3Pak přidejte všechno koření. Podlijte trochou vody a duste do měkka.
4Na závěr zahustěte solamylem nebo strouhaným bramborem a dochuťte solí.
5Podávejte s rýží nebo čerstvým chlebem.
Prosté, jednoduché a skvělé.
Dobrou chuť přeje Davídek
Nakupujte v našem eshopu podle toho co máte rádi a co se chystáte vařit. Vy si nakupte suroviny, my Vám k nim dodáme koření.