2 ks menší bílé cibule
1 ks střední mrkve
1 ks střední kořenové petržele
1 ks celeru
2 stroužky česneku
1 kg kuřecího skeletu
2 lžíce slunečnicového oleje
2 l vody
4 ks celého pepře
2 ks bobkového listu
1 PL salátových bylinek
Salátové bylinky nakoupíte zde
Pepř černý celý nakoupíte zde
Bobkový list celý nakoupíte zde
1Troubu předehřejte na 200 °C a připravte si plech.
2Zeleninu očistěte a dejte na plech.
Přidejte kuřecí skelet, zakápněte olejem a dejte péct na 200 stupňů, 40 minut.
3Upečenou zeleninu s masem dejte do hrnce, zalijte 2 litry vody, přidejte koření a vařte alespoň hodinu.
4Vývar přeceďte přes jemné síto a zeleninu nakrájejte na kolečka a maso oberte. Přidejte ještě trochu salátových bylinek.
5Servírujte s nudlemi.
Nakupujte v našem eshopu podle toho co máte rádi a co se chystáte vařit. Vy si nakupte suroviny, my Vám k nim dodáme koření.