Recepty

Jarní kuřecí vývar

Jarní kuřecí vývar

počet osob
4

čas přípravy
120 min. příprava

obtížnost
střední

druh jídla
Vývary

Potřebujeme

2 ks menší bílé cibule
1 ks střední mrkve
1 ks střední kořenové petržele
1 ks celeru
2 stroužky česneku
1 kg kuřecího skeletu
2 lžíce slunečnicového oleje
2 l vody
4 ks celého pepře
2 ks bobkového listu
1 PL salátových bylinek

Salátové bylinky nakoupíte zde
Pepř černý celý nakoupíte zde
Bobkový list celý nakoupíte zde

Postup přípravy

1Troubu předehřejte na 200 °C a připravte si plech.

2Zeleninu očistěte a dejte na plech.
Přidejte kuřecí skelet, zakápněte olejem a dejte péct na 200 stupňů, 40 minut.

3Upečenou zeleninu s masem dejte do hrnce, zalijte 2 litry vody, přidejte koření a vařte alespoň hodinu. 

4Vývar přeceďte přes jemné síto a zeleninu nakrájejte na kolečka a maso oberte. Přidejte ještě trochu salátových bylinek.

5Servírujte s nudlemi.


tisk    Vytisknout recept  Sdílet

Všechny recepty s kořením Salátové bylinky
Všechny recepty s kořením Pepř černý celý
Všechny recepty s kořením Bobkový list celý

Zpět na začátek kuchařky
Díky cookies a práci s osobními údaji bude pro Vás prohlížení stránek ještě příjemnější!

Používáme je totiž k zajištění co možná nejlepší funkčnosti a k personalizaci obsahu našich webových stránek.

Kliknutím na tlačítko "Přijmout" souhlasíte s jejich využíváním a předáním údajů o chování na našem webu.
Více informací
cookie
cookie