Recepty

Hovězí na pepři

Hovězí na pepři

počet osob
4

čas přípravy
10 min. příprava
60 minut pečení

obtížnost
jednoduché

druh jídla
Hovězí

Potřebujeme

1 kg hovězího masa
2 větší cibule
1 ČL koření ŠŤAVNATÁ ROŠTĚNKA
1 ČL koření ENGLISH PEPPER
1 ČL MLETÉHO ČESNEKU
1 PL kremžské hořčice
sůl

Šťavnatá roštěnka nakoupíte zde
Česnek mletý nakoupíte zde
English Pepper nakoupíte zde

Postup přípravy

1Maso nakrájejte na nudličky, zprudka zatáhněte na kapce oleje a odložte.

2Cibuli nakrájejte na drobno a také na kapce oleje orestujte.

3Vše dejte do pekáče, přidejte koření, hořčici, zalijte asi litrem vody a přiklopte poklicí. Dejte asi na hodinu do trouby a pečte při teplotě 180 stupňů.

4Když je maso měkké, přilijte vodu dle požadovaného množství a zahustěte solamylem nebo lžící mouky. Provařte a dochuťte solí - případně ještě lžičkou kremžské hořčice.

5Nechte 15 minut odpočinout a podávejte s rýží nebo houskovým knedlikem.


tisk    Vytisknout recept  Sdílet

Všechny recepty s kořením Šťavnatá roštěnka
Všechny recepty s kořením Česnek mletý
Všechny recepty s kořením English Pepper

Zpět na začátek kuchařky
Díky cookies a práci s osobními údaji bude pro Vás prohlížení stránek ještě příjemnější!

Používáme je totiž k zajištění co možná nejlepší funkčnosti a k personalizaci obsahu našich webových stránek.

Kliknutím na tlačítko "Přijmout" souhlasíte s jejich využíváním a předáním údajů o chování na našem webu.
Více informací
cookie
cookie