4 steaky z krkovice
olivový a slunečnicový olej
koření GARLIC PEPPER
máslo
sůl
1Steaky potřete slunečnicovým olejem, položte na horký gril a po několika minutách steaky otočte.
2V pánvi nebo ohnivzdorné misce rozpusťte máslo a přidejte koření a maso tam přendejte.
3Krkovici nechte ještě pár minut v teplém grilu v máslové lázni s kořením odpočinout.
4Servírujte teplé a přímo na talířích steaky posolte, přelijte máslem s kořením a zakápněte olivovým olejem.
Osvědčený francouzský způsob úpravy masa, ryb i zeleniny. Žádné marinování, připečené koření a kapající olej. Upraví tepelně surovinu, pak dochutí kořením a zjemní máslem nebo Ghí. Jednodušeji už to nejde a výsledek je nezapomenutelný.
Nakupujte v našem eshopu podle toho co máte rádi a co se chystáte vařit. Vy si nakupte suroviny, my Vám k nim dodáme koření.