4 Hermelíny nebo Enciány
16 PL šlehačkové smetany
Pan Sýr (ostrá verze)
Paní Sýrová (jemná verze)
8 sušených švestek
1Sýry vytáhněte z aluminiových obalů.
2Do každého z obalů dejte 4 lžíce šlehačkové smetany a tu posypte půl lžičkou koření Pan nebo Paní Sýrová ( Pan je ostřejší ).
3Na smetanu s kořením vložte zpátky sýry a ty posypte na jemno nasekanými švestkami (slivky).
4Nechte v otevřených obalech v horké troubě nebo v grilu péct cca 15 minut.
5Po zapečení servírujte buď přimo v obalech nebo dejte na dezertní talíře a dozdobte.
Podávejte s toustem z bílého pečiva nebo cereální bagetkou.
Budete velice překvapeni výsledkem. Je to jedno z nejoblíbenějších předkrmových jídel v mých oblíbených restauracích.
Nakupujte v našem eshopu podle toho co máte rádi a co se chystáte vařit. Vy si nakupte suroviny, my Vám k nim dodáme koření.