Recepty

Grilovaný chřest se slaninou a holandskou omáčkou

Grilovaný chřest se slaninou a holandskou omáčkou

počet osob
2

čas přípravy
20 min. příprava

obtížnost
obtížné

druh jídla
Snídaně & Svačinky

Potřebujeme

200 g zeleného chřestu
několik plátků slaniny
holandská omáčka
pepř
1 lžíce másla

Pepř barevný do mlýnků nakoupíte zde

Postup přípravy

1Chřest očistěte a ukrojte spodní čtvrtinu. Obalte ho pečlivě do slaniny a smažte na troše másla na pánvi dokřupava. Nesmažte ho příliš dlouho, měl by jen pěkně zezelenat a pochytit vůni slaniny. Ta by se díky tenkým plátkům měla propéct docela. Nemotejte ji tedy do více vrstev.

2Mezitím si připravte holandskou omáčku.

3Hotový chřest přemístěte na talíř a zalijte omáčkou. Můžete podle chuti ještě opepřit přímo na talíři.

Podávejte teplé!

Dobrou chuť :)


tisk    Vytisknout recept  Sdílet

Všechny recepty s kořením Pepř barevný do mlýnků

Zpět na začátek kuchařky
Díky cookies a práci s osobními údaji bude pro Vás prohlížení stránek ještě příjemnější!

Používáme je totiž k zajištění co možná nejlepší funkčnosti a k personalizaci obsahu našich webových stránek.

Kliknutím na tlačítko "Přijmout" souhlasíte s jejich využíváním a předáním údajů o chování na našem webu.
Více informací
cookie
cookie