1,5 kg vepřové krkovice
1,5 malých nových brambor
150 g anglické slaniny
lístky čerstvé šalvěje
4 menší cibule
sůl
3 lžíce másla
Brambůrek
Garlic Pepper
Vepřová pečene nebo Kmín drcený
Brambůrek nakoupíte zde
Garlic Pepper nakoupíte zde
Kmín český drcený nakoupíte zde
Vepřová pečeně nakoupíte zde
1Brambory omyjte a předvařte v osolené vodě. Brambory by měly být uvařené do poloměkka.
2Mezitím si připravte maso. Maso nakrájejte na cca půl centimetrové plátky a lehce je rozklepejte. Maso posolte, posypte kořením Vepřová pečeně nebo kmínem či Garlic Pepper a nakrájejte na přibližně 3 cm hrubé proužky.
3Plátky anglické slaniny si rozkrájejte na půl. Na každý proužek masa si nachystejte jeden šalvějový lísteček. Anglickou slaninu, šalvěj a maso srolujte do malých rolád.
4Cibuli si nakrájejte na měsíčky, tak jako je vidět na fotce.
5Cibuli, brambory a malé masové roládky střídavě napichujte na špejle.
6Špízy grilujte po dobu 10-15 minut a průběžně otáčejte.
7Na závěr grilování brambory potřete rozpuštěným máslem s Brambůrkem.
Přejeme dobrou chuť.
Nakupujte v našem eshopu podle toho co máte rádi a co se chystáte vařit. Vy si nakupte suroviny, my Vám k nim dodáme koření.