Recepty

Fenyklový krém s FRESH GRILLEM

Fenyklový krém s FRESH GRILLEM

počet osob
4

čas přípravy
25 min. příprava

obtížnost
jednoduché

druh jídla
Polévky

Potřebujeme

2 ks fenyklu
1/2 pórku
4 brambory
1 menší cibule
2 PL másla
1 kelímek smetany
1 ČL FRESH GRILLU
sůl

Fresh Grill nakoupíte zde
Nesoldík nakoupíte zde

Postup přípravy

1Brambory a fenykl nakrájejte na kostky. Vrchní část fenyklu si nechte na ozdobení. Cibuli nakrájejte na drobno a pórek na kolečka.

2Na másle zpěňte cibuli. Přidejte pórek, chvíli opečte a přidejte i fenykl a brambory. Okořeňte FRESH GRILLEM, osolte a krátce orestujte.

3Podlejte vodou nebo bujónem z NESOLDÍKA a vařte do změknutí zeleniny cca 15 minut.

4Polévku stáhněte z plotny, rozmixujte ponorným mixérem, opět přiveďte k varu a přilejte smetanu. Podle potřeby osolte.

Můžete podávat ozdobené vrchní částí fenyklu a opečenými kousky chleba. Dobrou chuť.


tisk    Vytisknout recept  Sdílet

Všechny recepty s kořením Fresh Grill
Všechny recepty s kořením Nesoldík

Zpět na začátek kuchařky
Díky cookies a práci s osobními údaji bude pro Vás prohlížení stránek ještě příjemnější!

Používáme je totiž k zajištění co možná nejlepší funkčnosti a k personalizaci obsahu našich webových stránek.

Kliknutím na tlačítko "Přijmout" souhlasíte s jejich využíváním a předáním údajů o chování na našem webu.
Více informací
cookie
cookie