těsto (viz recept Těsto na pizzu)
Rajčatové sugo
1/4 plechovky drcených rajčat
1/2 ČL ITALSKÝCH BYLINEK
špetka PEPŘE ČERNÉHO MLETÉHO
sůl
120 g kvalitní šunky s vysokým podílem masa
170 g sýru gouda
50 g mozzarelly
1 hrst očištěných a nakrájených žampionů
1 hrst černých oliv
1 ČL ITALSKÝCH BYLINEK na posypaní
Italské bylinky nakoupíte zde
Italské bylinky v kořence nakoupíte zde
Pepř černý mletý nakoupíte zde
Pepř černý mletý v kořence nakoupíte zde
1Připravte si těsto podle tohoto receptu.
2Jakmile je těsto hotové, rozválejte ho do kulatého tvaru tak, aby mělo v průměru cca 30 cm. Kraje můžete nechat trošku silnější, zbytek by měl být rovnoměrně tenký. Takto připravené těsto přeneste na olejem vymazaný plech (ideálně kulatý).
3Troubu předehřejte na 200 °C.
4V misce smíchejte všechny ingredience na sugo a potřete jím těsto.
5Na sugo dejte na kousky natrhanou šunku, na ni nastrouhejte goudu, naskládejte kousky mozzarelly, posypejte na plátky nakrájenými žampiony, přidejte černé olivy a nakonec vše lehce posypejte ITALSKÝMI BYLINKAMI.
6Pečte v předehřáté troubě cca 12 minut.
Nakupujte v našem eshopu podle toho co máte rádi a co se chystáte vařit. Vy si nakupte suroviny, my Vám k nim dodáme koření.