300 g vepřové plece
1 větší cibule
2 PL rostlinného oleje nebo sádla
1 menší červená paprika
1 rajče
1 hrst červených nebo černých fazolí
1 plechovka červených fazolí
1 ČL soli
1 ČL SLOVENSKÉ LAHŮDKOVÉ PAPRIKY
1 ČL koření TĚSTOVINKY OD MAMINKY
Paprika slovenská lahůdková nakoupíte zde
Těstovinky od maminky nakoupíte zde
1Fazole uvařte do měkka.
2Maso nakrájejte na malé kostičky, cibuli a papriku na dobrno, rajčata na osminky.
3Fazole z plechovky rozmixujte i s vodou do hladka, budou fungovat místo jíšky k zahuštění.
4Na tuku orestujte cibuli do růžova. Přidejte maso, zprudka ho zatáhěte, přisypejte nakrájenou papriku, zalijte vodou a duste do poloměkka.
5Pak přidejte všechno koření, sůl, opět podlijte vodou a duste, dokud nebude maso měkké.
6Přidejte rozmixované fazole v nálevu, rajčata, uvařené fazole a ještě pár minut povařte.
TIP: Podávejte se špeclemi nebo haluškami.
Nakupujte v našem eshopu podle toho co máte rádi a co se chystáte vařit. Vy si nakupte suroviny, my Vám k nim dodáme koření.