400 g hovězí roštěné nebo hovězího zadního
1 velké cibule
1 PL rostilnného oleje nebo sádla
1 ČL koření Mimi gril
1 ČL soli
0,5 hrnku rýže
1Cibuli oloupejte a nakrájejte na jemno. Ve větším hrnci rozehřejte tuk a orestujte cibuli do sklenata.
2Maso omyjte, osušte a nakrájejte na malé kostičky.
3Cibulku dejte na kraje hrnce a na tuku zprudka orestujte maso tak, ať se úplně zatáhne.
4Orestované maso posypejte kořením MIMI GRIL a osolte.
5V konvici uvařte vodu a zalejte maso tak, aby bylo téměř celé ponořené.
6Duste dokud maso nezměkne. Doba dušení je různá, a to podle druhu a stáří masa. Počítejte ale alespoň s hodinou dušení. Průběžně promíchávejte a dolévejte vodu.
7Mezitím si uvařte rýži dle návodu.
8Když je maso hotové, vyjměte ho do jiné nádoby a nechte v hrnci jen pár kostiček. Celou směs v hrnci rozmixujte tyčovým mixérem. Cibule a kousky masa omáčku krásně zahustí a nemusíte používat žádnou mouku. Ochutnejte a případně dochuťe kořením a solí.
9Odložené maso vložte zpět do omáčky a ještě chvíli společně prohřejte.
10Servírujte s rýží.
Nakupujte v našem eshopu podle toho co máte rádi a co se chystáte vařit. Vy si nakupte suroviny, my Vám k nim dodáme koření.