asi půl kila krůtích prsou
2 cukety
1 salátová okurka
6 keříkových nebo cherry rajčat podle chuti
1 lilek
1 ČL koření ITALSKÉ BYLINKY
1 PL koření VEGE-RAJČÁTKA
máslo a slunečnicový olej
1 kelímek šlehačkové smetany (nebo lehčí verze kokosová smetana)
oblibené těstoviny
sůl
1 Uvařte těstoviny na "all dente" v osolené vodě.
2Maso i zeleninu nakrájíte na malé kousky, vše polijete 2 lžícemi slunečnicového oleje a promíchejte.
3V grilovací misce první na másle orestujte maso, po pár minutách opékaní přidejte zeleninu, vše osolte a nechte několik minut péct v uzavřeném grilu.
4Pak vše zalijte smetanou, přidejte koření a nechte omáčku zredukovat (zhoustnout).
5Snižte plamen, do omáčky vmíchejte uvařené těstoviny, naběračku vody z těstovin a nechte ještě v uzavřeném grilu prohřát pár minut.
Toto je naše nejoblíbenější jídlo když s Eliškou cestujeme a kempujeme s grilem. Grilování nemusí být jen o steacích, žebrech, křidélkách a jiných tradičních dobrotách z grilu.
Nakupujte v našem eshopu podle toho co máte rádi a co se chystáte vařit. Vy si nakupte suroviny, my Vám k nim dodáme koření.