1 kg mletého hovězího masa na burgery
1 ČL koření CHILLI PEPŘ
kousek másla
sůl
Příloha:
4 velké hrsti zelených fazolek
100 g prorostlé slaniny
1 ČL HRÁŠKOVÝ PEPŘ
máslo
sůl
1Maso smíchejte s kořením, solí, rozpuštěným máslem a nechte 3 hodiny odležet v lednici.
2Fazolky zbavte špiček a buď vařte 10 minut v páře, nebo spařte několik minut ve vařící vodě. Poté nechte okapat.
3. Slaninu nakrájejte na kostičky, vyrestujte do tuku a přidejte máslo, sůl a HRÁŠKOVÝ PEPŘ.
4Rozpalte pánev nebo gril. Vytvořte burgery a prudce je zatáhněte. Burgery dejte na několik minut podle stupně propečenosti do horké trouby, pak je vytáhněte a nechte ještě odpočinout.
5Fazolky přelijte slaninou, máslem a kořením. Osolte dle chuti a podávejte jako přílohu k burgerům.
Burger nemusí být vždy jen žemle a majonéza. Fazolky jsou perfektní náhradou. Tyto burgery navíc potěší všechny milovníky pálivého.
Přejeme dobrou chuť.
Nakupujte v našem eshopu podle toho co máte rádi a co se chystáte vařit. Vy si nakupte suroviny, my Vám k nim dodáme koření.