3/4 kg malých brambor
slunečnicový olej
čerstvá pažitka
4 stroužky česneku
3 PL strouhaného parmazánu
koření Garlic Pepper
sůl
1 zakysaná smetana
1 malý bílý jogurt
1 PL šťávy z citronu
koření Řecké bylinky
1Troubu předehřejte na 200 °C.
2Brambory důkladně omyjte a nechce uschnout.
2Brambory dejte do mísy, nalijte olej, nasypejte nasekanou pažitku, prolisovaný česnek, koření, sůl a parmazán. Vše důkladně promíchejte.
4Vsypejte na plech a pečte 30 - 40 minut do měkka.
5Udělejte si dip: smíchejte zakysanou smetanu, bílý jogurt, citronovou šťávu, 1 stroužek česneku, koření Řecké bylinky a sůl.
Nakupujte v našem eshopu podle toho co máte rádi a co se chystáte vařit. Vy si nakupte suroviny, my Vám k nim dodáme koření.