Recepty

Česnekovo-parmazánové brambory

Česnekovo-parmazánové brambory

počet osob
4

čas přípravy
10 min. příprava
30 min. pečení

obtížnost
jednoduché

druh jídla
Přílohy

Potřebujeme

3/4 kg malých brambor
slunečnicový olej
čerstvá pažitka
4 stroužky česneku
3 PL strouhaného parmazánu
koření Garlic Pepper
sůl
1 zakysaná smetana
1 malý bílý jogurt
1 PL šťávy z citronu
koření Řecké bylinky

Garlic Pepper nakoupíte zde
Řecké bylinky nakoupíte zde

Postup přípravy

1Troubu předehřejte na 200 °C.

2Brambory důkladně omyjte a nechce uschnout. 

2Brambory dejte do mísy, nalijte olej, nasypejte nasekanou pažitku, prolisovaný česnek, koření, sůl a parmazán. Vše důkladně promíchejte. 

4Vsypejte na plech a pečte 30 - 40 minut do měkka. 

5Udělejte si dip: smíchejte zakysanou smetanu, bílý jogurt, citronovou šťávu, 1 stroužek česneku, koření Řecké bylinky a sůl.


tisk    Vytisknout recept  Sdílet

Všechny recepty s kořením Garlic Pepper
Všechny recepty s kořením Řecké bylinky

Zpět na začátek kuchařky
Díky cookies a práci s osobními údaji bude pro Vás prohlížení stránek ještě příjemnější!

Používáme je totiž k zajištění co možná nejlepší funkčnosti a k personalizaci obsahu našich webových stránek.

Kliknutím na tlačítko "Přijmout" souhlasíte s jejich využíváním a předáním údajů o chování na našem webu.
Více informací
cookie
cookie